Како Работи

Нашата мисија е да правиме донации бесплатни, едноставни и брзи. 

На нашата веб-страница имаме видеа од нашите партнери. Секој преглед на видеото е донација и со секое гледање се генерира приход.  Сите средства собрани преку нашата веб-страница ќе бидат соодветно дистрибуирани до нашите партнерски добротворни организации, минус нашите оперативни трошоци.   

 

mk_MKMK