За Нас

Сакаме да ги направиме донациите на интернет лесни и достапни за секого насекаде во светот и што е можно поедноставно и побрзо и секако бесплатни и транспарентни.  
Ова ќе го максимизира потенцијалот за донации за добротворните организации и невладините организации со тоа што ќе им обезбеди нова алатка за да соберат повеќе средства и да ги минимизираат трошоците за наплата.  

Нашата мисија: да го направиме собирањето средства бесплатно и брзо и да им дадеме можност на сите да донираат.

mk_MKMK